Voedingsmiddelenindustrie

Toegewijd aan het verrijken van verpakkingen


Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels

Luxe imago en functionele barrières

Amsterdam Metallized Products levert wereldwijd aan printers, converters en merkeigenaren haar verpakkingsmaterialen die toepast worden in de voedingsmiddelenindustrie. Deze materialen zijn ISEGA goedgekeurd voor direct voedselcontact. Ons verpakkingsmateriaal kan worden gebruikt om het product te voorzien van een luxe imago of vanwege de barrière-eigenschappen die onze verpakkingsmaterialen bezitten.

IMG_0848IMG_0729IMG_0809

 

Verpakkingen en etiketten die luxe uitstralen

Ons hoogglans transfer gemetalliseerd papier, karton en folie en gelamineerd papier en karton voorzien uw verpakking en etiket van een luxe uitstraling. Hierdoor is het een uitstekend marketinginstrument om uw merk of product te herintroduceren, op te vallen in het winkelschap, de aandacht van de consument te trekken en hiermee de omzet in het winkelschap te verhogen.

IMG_0676IMG_0648IMG_0719

 

Verpakkingen met barrière-eigenschappen

Met onze coatings, films en folies toegepast op papier en karton kunnen wij u voorzien van een dampdichte en/of olie-proof verpakking, zodat de migratie van stoffen tot het verleden behoort. Stoffen zullen niet in staat zijn om in of uit de verpakking te gaan. Deze technieken worden toegepast om ervoor te zorgen dat uw voedsel goed wordt bewaard en de smaak behouden blijft. 

IMG_0803 IMG_0762IMG_0019_1

Ervaar het zelf!

Wilt u onze verpakkingsmaterialen zelf ervaren? Neemt u dan contact met ons op of vraag een gratis sample set aanWe kunnen ook een mockup van uw originele verpakking creëren door het te toepassen met ons materiaal. De mockup is klaar binnen 2 weken en laat u ervaren welke voordelen u realiseert met onze toepassingen.