Verpakkingen

Toegewijd aan het verrijken van verpakkingen


Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels

Onderscheidend in het winkelschap

Verpakking is de onderscheidende communicatiedrager voor een product. Met onze verpakkingsmaterialen kunt u het verschil maken. Onze materialen roepen beelden op van glanzend zilver en schitterend goud en helpen u om onderscheidend te zijn in het (winkel)schap, de verkoop te stimuleren en een luxe imago te profileren. Bijvoorbeeld door toevoeging van een zilver, goud, holografisch effect of transparante film.

_IB_8351b   Tobacco PackagingMint Toffeesdespereux 430 x 430

 

Oneindig veel toepassingen en markten

Het basismateriaal voor de verpakkingen zijn papier en karton en verkrijgbaar in transfer gemetalliseerde Valvac range (zonder folie aanwezig in het eindproduct) en Silvac (gelamineerd met ultra dunne film). De toepassingen zijn vouwkarton, twist wrap, blisterverpakkingen en cadeaupapier en worden gebruikt in de tabaksindustrie, wijn, bier en sterke drank, gezondheid, cosmetica en voedselindustrie.

noa_dream_01   DOOSJES EXPERTLIFT_0IMG_0774IMG_0762

Ervaar het zelf!

Wilt u onze verpakkingsmaterialen ervaren? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis sample set aanWe kunnen ook een mockup van uw originele verpakking creëren door het te toepassen met een van onze substraten. De mockup is klaar binnen 2 weken en laten ervaren welke voordelen u realiseert met onze toepassingen.

 

Cosmeticaverpakking met hoogglans zilver effect