Tijdschriften & kaarten

Opvallend en verkoop verhogend


Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels

Basismaterialen die opvallen

Onze basismaterialen worden niet alleen toegepast voor verpakkingen en etiketten, maar worden ook toegepast voor andere publicaties, zoals covers van tijdschriften, jaarpublicaties, (wens) kaarten, billboards en andere publicaties en promotionele items die de aandacht van de consument dienen te trekken. Ons (transfer) gemetalliseerd papier en karton en gelamineerd papier en karton zijn perfect voor deze toepassingen. De basismaterialen zijn perfect verwerkbaar: (over) printen, vouwen, rillen, lijmen en stansen.

IMG_0793IMG_0753IMG_0858

 

Tijdschriften die verkopen

Er is een hevige concurrentie binnen de markt van magazines. Uitgevers worden geconfronteerd met lagere aantallen abonnees, minder omzet en lagere winsten. Daarom is de uitstraling die een magazine uitstraalt in het winkelschap cruciaal. Een gemetalliseerd effect biedt de juiste oplossing en zal klanten overtuigen om uw magazine uit het schap te nemen en te kopen!

IMG_0957 IMG_0967IMG_0965

 

Wenskaarten die worden herinnerd

Gemetalliseerde effecten worden op grote schaal toegepast bij wenskaarten, of het nu een kaart is, gedrukt op transfer gemetalliseerd karton (Valvac) of gelamineerd met holografische film (Silvac). Deze toepassingen geven de kaart een hoge glans en/of een speciaal effect. Dit zal klanten aan moedigen om de kaart uit het schap te nemen en het kopen, maar het zal ook helpen om ervoor te zorgen dat de persoon die de wenskaart ontvangt deze langer zal herinneren.

IMG_0788IMG_0691  IMG_0072_1_1

 

Ervaar het zelf!

Wilt u onze hoogglans materialen ervaren? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis sample set aan We kunnen ook een mockup maken door uw huidig magazine of wenskaart toe te passen met ons materiaal. De mockup is klaar binnen 2 weken en laat u ervaren welke voordelen u realiseert met onze toepassingen.