Tabak

Wereldwijd bekend als leverancier van tabaksverpakkingen


Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels

Luxe imago en verhoogde marge

Amsterdam Metallized Products staat wereldwijd bekend als leverancier van het basismateriaal voor de verpakking van tabak. U kunt onze transfer gemetalliseerde karton en gelamineerd karton inzetten om uw tabaksverpakking te voorzien van een luxe imago.

Drum Top LeafIMG_0846IMG_0668

Verhoogde snelheid en minder slijtage van de machines

Onze transfer gemetalliseerde Valvac producten bieden voor converters met een hoog volume grote voordelen met betrekking tot een hogere machinesnelheid en minder slijtage, dit doordat er geen PET-folie aanwezig is in het eindproduct. Dit hebben diverse van onze klanten kostenbesparing opgeleverd en de marges aanzienlijk doen verhogen.

IMG_0826Tobacco PackagingIMG_0822

Ervaar het zelf!

Wilt u weten hoe onze verpakkingsmaterialen u helpen om onderscheidend te zijn in het winkelschap en uw marges aanzienlijk weet te verhogen? Neemt u dan contact met ons op of vraag een gratis sample set aan We kunnen ook een mockup van uw originele verpakking creëren door het toe te toepassen met een transfer gemetalliseerd substraat. De mockup is klaar binnen 2 weken en laten ervaren welke voordelen u realiseert met onze toepassingen.