Publicaties

Val op en krijg aandacht


Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels

Covers, magazines, advertenties en meer

Concurrentie in de publicatiebranche is een strijd om de aandacht van de consument. Bijvoorbeeld door toevoeging van een hoogglans zilver of goud effect voor een luxe imago of een dunne filmlaag om de robuustheid verhogen. Ons papier, karton en folieproducten zullen u helpen op te vallen, de omzet te verhogen, luxe of voegt robuustheid toe te voegen. Bijvoorbeeld door toevoeging van een hoogglanseffect of een dunne laag folie.

Post card printed on transfer metallized boardIMG_0957IMG_0691

 

Ongekende toepassingsmogelijkheden

Het basismateriaal voor de publicaties zijn papier, karton en folie en verkrijgbaar in de transfer gemetalliseerde Valvac productgroep (zonder folie aanwezig in het eindproduct) en gelamineerde producten die vallen onder de merknaam Silvac (gelamineerd met een laag van ultra dunne film). De toepassingen zijn covers, tijdschriften, flyers, advertenties, inserts, kaarten, brochures en catalogi.

IMG_0753 IMG_0788 IMG_0965

 

Ervaar het zelf!

Wilt u onze materialen ervaren? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis sample set aanWe kunnen ook een mockup van uw originele publicatie creëren door het te toepassen met een van onze substraten. De mockup is klaar binnen 2 weken en laten ervaren welke voordelen u realiseert met onze toepassingen.