White papers & case studies

Toegewijd aan het verrijken van verpakkingen


Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels

De keten voorzien van interessante content

Binnen Amsterdam Metallized Products zien we het als onze taak om onze partners in de keten te voorzien van interessante content die we beschikbaar stellen via white papers en case studies. We hopen dat u deze met veel plezier leest en u nieuwe inzichten verschaffen. Als u met ons samen wilt werken op dit gebied en samen met ons een interessant onderwerp wilt onderzoeken, neemt u dan contact met ons op.  U kunt alle white papers en case studies die wij hebben gepubliceerd hieronder downloaden.

 

White papers

Het proces van transfer metalliseren uitgelegdIMG_4127
Onze eerste white paper is toegewijd aan het proces van transfer metalliseren. Dit is namelijk niet een onderwerp dat vaak beschreven is. U kunt lezen hoe het proces in zijn werk gaat, waarvoor u de materialen kunt gebruiken en welke voordelen u realiseert met het gebruik. We hebben drie versies geschreven: een voor merkeigenaren, een voor printers/drukkerijen & converters en een voor designers omdat iedereen zijn eigen motivatie heeft om gebruik te maken van transfer gemetalliseerde materialen. U kunt de white papers downloaden via onderstaande links.

Kiezen tussen hot foiling of een gemetalliseerd substraat
De tweede white paper voorziet u van richtlijnen wanneer u kiest tussen de twee meest gebruikte technieken om een hoogglans effect toe te voegen aan uw verpakkingen: hot foiling en een gemetalliseerd papier. Welke techniek u kiest, hangt af van het design van de verpakking. Deze white paper geeft u richtlijnen bij het maken van de juiste keuzen waardoor u de materialen efficiënt gebruikt, de juiste printsnelheid behoudt en daardoor geld bespaart.

Transfer gemetalliseerd karton: de beste oplossing voor het printen en converteren van grote hoeveelheden verpakkingenIMG_0816
Print of converteert u grote hoeveelheden verpakkingen die een hoogglans effect nodig hebben? Dan kiest u voor tranfer gemetalliseerd karton als basismateriaal voor uw verpakking. Dit biedt u diverse voordelen ten opzicht van een basismateriaal gelamineerd met gemetalliseerde polyester film en vermindert bovendien uw kosten. Deze white paper (alleen in het Engels beschikbaar) toont u de voordelen die u realiseert bij het printen en converteren van grote hoeveelheden verpakkingen die een glinsterend goud of zilver effect nodig hebben.

White paper – transfer gemetalliserd karton: de beste oplossing voor het printen en converteren van grote hoeveelheden verpakkingen

Case studies_IB_7253v2

Metaaleffecten toegepast bij tandpastaverpakkingen
Onze eerste case study gaat over het toepassen van een metaaleffect in de verpakkingen van tandpasta. U kunt de case study downloaden via onderstaande link en meer lezen over hoeveel merkeneigenaren een metaaleffect toepassen in hun verpakking om onderscheidend te zijn in het winkelschap en welke prijsverschillen er zijn tussen verpakkingen die wel en verpakkingen die geen gebruik maken van een metaal effect in hun verpakking.

Case Study – Metallic appearance utilised for toothpaste packaging

IMG_0271

Transfer gemetalliseerd etiket papier bevat wet-strenght kwaliteiten
De tweede case study behandelt de resultaten van de ice-bucket test die we hebben uitgevoerd met onze Valvac transfer gemetalliseerd papier. Onze tests hebben aangetoond dat de transfer gemetalliseerde etiketten in de juiste form op de flessen blijven zitten nadat deze voor meer dan 24 uur in het ijswater hebben gezeten. Ons gemetalliseerde Crown van Gelder 74g/m2 etiket papier bleek gelijkaardige kwaliteiten te hebben als wet-strength etiket papier. Met het openen van de link hieronder kunt u de case study downloaden (in het Engels) en vindt alle details van het onderzoek.

Case study – Transfer metallized label paper contains wet-strenght qualities

Verpakking met een gemetalliseerd etiket brengt meer omzet inBranston baked beans
Branston baked beans, het tweede grootste baked beans merk in het Verenigd Koninkrijk zette een transfer gemetalliseerd hoogglans etiket in  en dit resulteerde in 4% meer omzet. In een hoog volume en sterk gesegmenteerd FMCG markt is dit een zeer aanzienlijke groei. Lees de gehele case study (in het Engels) hoe Branston baked beans zijn verkopen zag stijgen in een sterk competitieve markt. Klik op onderstaande link om de case study te openen.

Case Study – Branston Baked Beans increase sales with high gloss metallic labels

Ervaar het zelf!

Wilt u weten hoe onze Valvac verpakken u kunnen helpen om de aantrekkelijkheid in het schap te bevorderen, merkvoorkeur te stimuleren en uw marktaandeel te verhogen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis sample set aan, zodat u zelf onze producten kunt ervaren! Wij horen graag van u en vertellen u alles over de voordelen die u realiseert met transfer gemetalliseerde producten.