Missie & visie

Inspireren en laten ervaren


Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels

Missie & visiekerastase_goud_01

Bij Amsterdam Metallized Products geloven wij sterk in het feit dat consumenten sneller kiezen voor producten met een bijzondere en opvallende verpakking. Consumenten kiezen voor producten waarmee zij zichzelf identificeren. Producten die op momenten dat alles gelijk lijkt net het verschil maken door de aantrekkelijke en sprekende verpakking en daardoor tot aanschaf weten te verleiden.

 

Aantrekkelijke producten

Producten met schapaantrekkelijkheid. Dagelijks leggen onze mensen de basis voor deze ‘shelf appeal’. Unieke composities voor verpakkingen, een uitgebreid pallet aan materialen en designs, oneindige combinatiemogelijkheden.

 

Amsterdam Metallized Products: kwaliteit en creativiteit

Amsterdam Metallized Products is innovatief en creatief. Wij nemen verantwoordelijkheid voor kwalitatief goede producten én voor tevreden klanten. Vanuit deze overtuiging neemt Amsterdam Metallized Products de regie in handen in de totale keten: van leveranciers van basismaterialen tot aan de merkhouder. Vanuit onze ruime kennis en ervaring in de verpakkingsmarkt adviseren en produceren wij voor onze klanten in hun zoektocht naar communicatief sterke verpakkingsconcepten. Wij verrijken producten en wij versterken de beleving.

 

“ Toegewijd aan het verrijken van verpakkingen”

 

Neemt u contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze missie en visie en hoe wij werken?  Of wilt u ervaren hoe onze materialen uw verpakkingen, etiketten en publicaties verrijken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis sample set aan. Wij horen graag horen van u!