Etiketten

Luxe imago en verhoogde verkopen


Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels

Onderscheidend in het winkelschap

Etiketten zijn de onderscheidende communicatiedragers voor een product. Met onze (gemetalliseerde) etiketten maakt u het verschil. Bijvoorbeeld door het toevoegen van een glanzend zilver of schitterend goud effect. Onze verrijkte materialen voor etiketten helpen u om onderscheidend te zijn in het (winkel)schap, verkoop te stimuleren en uw luxe imago te profileren.

IMG_0071_1   IMG_3383kerastase_goud_01Wodka01

Zelfklevende en non-returnable etiketten

Het basismateriaal voor de etiketten zijn papieren en filmische producten (LDPE) in de transfer gemetalliseerde basismaterialen Valvac productgroep en gelamineerd papier in de Silvac productgroep (gelamineerd met een laag van ultra dunne film). De toepassingen zijn zelfklevende en non-returnable etiketten, tube– en boxwrap en worden gebruikt in de markten zoals tabak, wijn, bierbrouwerij en sterke drank, cosmetica-industrie en persoonlijke verzorging, en voedselindustrie.

Glizzer potje v1.1_IB_2245_IB_8630 _IB_8641

Ervaar het zelf!

Wilt u weten hoe onze materialen voor etiketten u helpen om de aantrekkelijkheid in het schap te bevorderen, merkvoorkeur te stimuleren en uw marktaandeel te verhogen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis sample set aanWe kunnen ook een mockup van uw originele verpakking creëren door het te toepassen met een van onze substraten. De mockup is klaar binnen 2 weken en laten ervaren welke voordelen u realiseert met onze toepassingen.

 

Etiket met onderscheidend hoogglas zilver effect