Zilver

Glanzend papier, karton en film


Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels

Zilver

Papier, karton en film met een zilveren afwerking kan binnen onze Valvac range worden geleverd (zonder folie aanwezig in het eindproduct) en Silvac (gelamineerd met een laag van ultra dunne folie). Een zilveren afwerking wordt op grote schaal gebruikt in verpakkingen, etiketten, omslagen van tijdschriften en andere producten die een briljante hoge visuele impact nodig hebben.

 

Brede markt en wereldwijd bereik

De toepassingsmogelijkheden van de Valvac transfer metalliseerde producten zijn ongekend. Van schitterende verpakkingen tot glanzende etiketten, van opvallende covers tot glinsterende promoties. De markt is breed, het bereik wereldwijd. Tabaksindustrie, wijn, bier en sterke drank, verzorgingsproducten en cosmetica en voedingsmiddelen.

IMG_0965 IMG_0889 Mint ToffeesIMG_0668

 

Ervaar het zelf!

Wilt u onze hoogglans zilver materialen ervaren? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis sample set aanWe kunnen ook een mockup van uw originele verpakking creëren door het te toepassen met de effect dat u wenst. De mockup is klaar binnen 2 weken en laten ervaren welke voordelen u realiseert met onze toepassingen.

 

Etiket en verpakking met hoogglans zilver effect