Holografisch

Extra glinstering voor verhoogde impact


Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels

Holografische patronen

Holografische of diffractie patronen zorgen voor een extra effect dat gecreëerd wordt door het toepassen van een reliëf in de het materiaal. Deze afwerking kan binnen onze Valvac range worden geleverd (zonder film in het eindproduct) en Silvac (gelamineerd met een laag van ultra dunne film). Een holografische of diffractie ontwerp kan worden geleverd met een zilveren, gouden en transparante effect en zal helpen uw product nog beter te laten opvallen in het (winkel)schap!

Galaxy Waves Cracked ice Baubles

 

Brede markt en wereldwijd bereik

De toepassingsmogelijkheden van onze producten met een holografisch effect zijn ongekend. Van schitterende verpakkingen tot glanzende etiketten, van opvallende covers tot glinsterende promoties. De markt is breed, het bereik wereldwijd. Tabaksindustrie, wijn, bier en sterke drank, verzorgingsproducten en cosmetica en voedingsmiddelen.

IMG_0845 Tobacco PackagingIMG_0796 IMG_0976

Ervaar het zelf!

Wilt u onze hoogglans materialen met een holografisch patroon ervaren? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis sample set aanWe kunnen ook een mockup van uw originele verpakking creëren door het te toepassen met de effect dat u wenst. De mockup is klaar binnen 2 weken en laten ervaren welke voordelen u realiseert met onze toepassingen.

 

Tandpastaverpakking met holografisch patroon