Goud

Glinsterend papier, karton en film


Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels

Goud

Papier, karton en film met een gouden afwerking kan binnen onze Valvac range worden geleverd (zonder folie aanwezig in het eindproduct) en Silvac (gelamineerd met een laag van ultra dunne film). Een gouden afwerking wordt vaak gebruikt voor chocolade dozen, whisky labels, verpakkingen voor cosmetica en andere producten die een luxe uitstraling nodig hebben.

 

Brede markt en wereldwijd bereik

De toepassingsmogelijkheden van onze goud metalliseerde materialen zijn ongekend. Van schitterende verpakkingen tot glanzende etiketten, van opvallende covers tot glinsterende promoties. De markt is breed, het bereik wereldwijd. Tabaksindustrie, wijn, bier en sterke drank, verzorgingsproducten en cosmetica en voedingsmiddelen.

IMG_0665  IMG_0882IMG_0924IMG_0848

 

Ervaar het zelf!

Wilt u onze hoogglans goud materialen ervaren? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis sample set aanWe kunnen ook een mockup van uw originele verpakking creëren door het te toepassen met de effect dat u wenst. De mockup is klaar binnen 2 weken en laten ervaren welke voordelen u realiseert met onze toepassingen.

 

Whisky tubewrap met hoogglans goud effect