Effecten

Patronen die uw verpakkingen verrijken


Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels

Verschillende effecten

Onze materialen die worden gebruikt als basismateriaal voor verpakkingen, labels en publicaties kunnen worden vervaardigd met verschillende effecten. Hieronder hebben we hieronder enkele van deze effecten weergegeven, maar mocht u een ander effect wensen dan kunnen wij u dat op verzoek leveren.

 

Zilver_IB_8570

Papier, karton en film met een zilveren afwerking kunnen wij u leveren met ons transfer gemetalliseerd papier, karton en film (Valvac range) en papier en karton gelamineerd met een ultra dunne laag folie (Silvac range). Een zilveren afwerking wordt op grote schaal gebruikt in verpakkingen, etiketten, omslagen van tijdschriften en andere producten die een briljante hoge visuele impact nodig hebben.

 

Whiskykoker omwikkeld met transfer gemetalliseerd papier

Goud

Papier, karton en film met een gouden afwerking kunnen wij u leveren met ons transfer gemetalliseerd papier, karton en film (Valvac range) en papier en karton gelamineerd met een ultra dunne laag folie (Silvac range). Een gouden afwerking wordt vaak gebruikt voor chocolade dozen, whisky labels, verpakkingen voor cosmetica en andere producten die een luxe uitstraling nodig hebben.

 

 

Holografische patronenTransfer gemetalliseerd karton in tandpastaverpakking

Holografische of diffractie patronen zorgen voor een extra effect dat gecreëerd wordt door het toepassen van een reliëf in de het materiaal. Deze afwerking kunnen wij u leveren met ons transfer gemetalliseerd papier, karton en film (Valvac range) en papier en karton gelamineerd met een ultra dunne laag folie (Silvac range). Een holografische of diffractie ontwerp kan worden geleverd met een zilveren, gouden en transparante effect en zal helpen uw product nog beter te laten opvallen in het (winkel)schap!

 

Fresnel lensDOOSJES EXPERTLIFT_0

Een Fresnel-lens creërt een 3D-effect dat uw verpakking voorziet van een maximaal effect op consumenten die langs het winkelschap lopen. Het 3D-effect wordt bereikt door het opnemen van een reeks van Fresnel-lenzen in het papier of karton van de verpakking. Het lensgebied wordt vervolgens bedrukt. U kunt ook de Fresnel-lens combineren met een holografisch effect om nog grotere impact te realiseren. Een Fresnel-lens wordt gemaakt door laminatie en alleen beschikbaar in de Silvac range.

 

Ervaar het zelf!

Wilt u onze hoogglans zilver, goud en holografische materialen ervaren? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis sample set aanWe kunnen ook een mockup van uw originele verpakking creëren door het te toepassen met de effect dat u wenst. De mockup is klaar binnen 2 weken en laten ervaren welke voordelen u realiseert met onze toepassingen.

 

Cosmetica verpakking met hoogglans zilver effect