Cosmetica

Trek de aandacht van de consument


Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels

Glanzende etiketten en opvallende verpakkingen

Van glanzende etiketten tot opvallende verpakkingen en van shampooflessen tot premium parfums. Onze transfer gemetalliseerd papier, karton, folie, papier en karton laminaten en Fresnel lenzen worden toegepast op diverse verpakkingen en etiketten in de cosmetica en persoonlijke verzorgingsmarkt. 

_IB_8234_b_IB_8641  kerastase_goud_01_IB_8630

 

Luxe imago en verhoogde merkenvoorkeur

Wilt u de omzetsnelheid van uw product in het winkelschap verhogen, uw merk herintroduceren of een luxe imago uitstralen? Dan kiest u voor onze verpakkingsmaterialen, zoals transfer gemetalliseerde substraten, gelamineerd karton en papier en Fresnel lenzen. Deze materialen helpen u om uw product te laten opvallen in het winkelschap en de aandacht van de consument te trekken.

IMG_0845Pearl Glizzer 3DIMG_0670IMG_0970

 

Ervaar het zelf!

Wilt u onze verpakkingsmaterialen ervaren? Neemt u dan contact met ons op of vraag een gratis sample set aanWe kunnen ook een mockup van uw originele verpakking creëren door het te toepassen met een transfer gemetalliseerd substraat. De mockup is klaar binnen 2 weken en laten ervaren welke voordelen u realiseert met onze toepassingen.