Cadeautassen

Voeg een luxe uitstraling toe aan uw cadeautassen


Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels

Cadeautassen met dezelfde uitstraling als de verpakking

Wat gebeurt er als u uw producten in een cadeautas verkoopt waarin uw producten worden uitgevoerd nadat de consument uw product heeft gekocht? U ziet uw product of de verpakking niet meer. Daarom is het belangrijk om de consument van een bijpassende cadeautas te voorzien die dezelfde aantrekkingskracht heeft als de verpakking. Ons gemetalliseerd papier en karton worden gebruikt als basismateriaal voor cadeautassen die luxe uitstralen.

gift bag 5gift bag fresnel lensgift bag 2

Papier en karton zonder gelamineerd met PET film

Het papier en karton dat wordt gebruikt als basismateriaal voor cadeautassen wordt vervaardigd doortransfer metaliseren dus zonder PET-folie in het eindproduct (merknaam Valvac) en Sgelamineerd met een ultra dunne laag PET film om de stevigheid te verhogen (merknaam Silvac). Verder kunt u kiezen uit verschillende designs, zoals goud en zilver, soft touch, diverse holografische patronen en zelfs papier en karton toegepast met een 3D Fresnel lens om de impact te maximaliseren.

gift bag 1gift bag 4gift bag 3

Ervaar het zelf!

Wilt u onze hoogglans basismaterialen voor cadeautassen zelf ervaren? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis sample set aan. Wij horen graag van u en vertellen u over alle voordelen die u behaalt met onze basismaterialen voor cadeautassen die de consument extra blij maken met het geven en ontvangen van hun cadeautjes.