Cadeaupapier

Maak consumenten extra blij met hun cadeau


Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels

Milieuvriendelijk cadeaupapier met glitter effect

Wilt u uw cadeaupapier laten opvallen? Dan kiest u ervoor om een glanzend metaal effect toe te voegen aan uw cadeaupapier. Wist u dat consumenten die een cadeau krijgen dat verpakt is in een speciale/extra glanzende verpakking meer tevreden zijn met het cadeau dat erin zit dan met een normale verpakking? Ons transfer gemetalliseerd papier (Valvac) van 50 tot 120 g/m2 is ook verkrijgbaar in FSC® PEFC™ gecertificeerd papier om u te voorzien van een milieuvriendelijke oplossing. Het transfer gemetalliseerd papier is uitstekend verwerkbaar: printen, vouwen, rillen, lijmen, stansen, persen en draaien.

IMG_0878   Metallized GiftwrapIMG_0997b

 

Zilver, goud en holografische patronen

Onze basismaterialen voor cadeaupapier zijn beschikbaar met een zilver, goud en holografisch/diffractie patronen. Een holografisch/diffractie ontwerp geeft het cadeaupapier een speciaal glitter effect dat uw cadeaupapier van extra uitstraling voorziet waardoor de belevingswaarde voor de consument hoger is. Wij leveren ons materiaal aan de grotere printers van cadeaupapier in Europa. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de holografische/diffractie patronen die wij u kunnen leveren. Op verzoek kunnen wij u nog veel meer soorten patronen leveren.

Galaxy Waves Cracked ice pillars of light

 

Ervaar het zelf!

Wilt u onze hoogglans basismaterialen voor cadeaupapier zelf ervaren? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis sample set aan. Wij horen graag van u en vertellen u over alle voordelen die u behaalt met onze basismaterialen voor cadeauverpakkingen die de consument extra blij maken met hun cadeautjes.